Czarnuszka Dary Natury
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Dodawana jest do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności.
Jakie czarnuszka ma właściwości? Lista jest bardzo, bardzo długa.
Czarnuszka działa między innymi:
- moczopędnie,
- żółciopędnie,
- wiatropędnie,
- przeciwbakteryjnie,
- przeciwzapalnie,
- grzybobójczo,
- rozkurczająco na mięśnie gładkie,
- stymulująco na wydzielanie mleka,
- poprawiająco wydolność płuc,
- regulująco miesiączkę,
- zwiększająco poziom hemoglobiny i erytrocytów,
- obniżająco poziom cukru we krwi,
- wzmacniająco odporność,
- anty-nowotworowo,
- na cerę i trądzik,
- na gojenie ran,
- przeciw łysieniu,
- kojąco na układ nerwowy.
NIE ZAWIERA GLUTENU
Składniki:czarnuszka 100%.
Przechowywanie w suchym i ciemnym miejscu.